PADLÓK

Sokoldalú, mint maga a természet.
A fa több, mint egy elasztikus nyersanyag. Kellemes járásérzetet ad, meleget sugároz, a házunkat hangulatos otthonná varázsolja és alkalmazkodik igényeinkhez: Mindegy, hogy nagy igénybevételnek kitett gyerekszobáról, a konyhában elvárt praktikusságról, vagy a lakóterek elegáns hangulatosságáról beszélünk, sokoldalúsága még a szakértőket is újra és újra lenyűgözi.

A fa, természetes anyag lévén, biológiailag lebomlik, higiénikus és antiallergén anyag. Ezt egészítik ki az olyan kiváló tulajdonságai, mint a hő- és hangszigetelés képessége.

A temérdek különböző fafaj és minta révén mindenki számára adott a lehetőség az igényeinek legmegfelelőbb lakókörnyezet kialakítására, a variációs lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Az egyes felületkezelési eljárásokkal pedig ugyancsak egészen különböző padlókép, illetve tapintás érhető el.

Önnek is tetszeni fog...
Kínálatunkban az Eurowood és más jól ismert nemzetközi márkák padlóinak széles palettája várja, kezdve a karakteres tölgyfa padlóktól a világos színű kőrisen át, egészen a sötét árnyalatú diófáig, illetve a szorosan záródó hajópadlótól az egysávos, Landhausdiele padlókon át, egészen a halszálkamintáig.

Röviden: Minden életstílushoz, minden igényhez megtalálható a tökéletes parketta. Választékunkat továbbá a kiválasztott anyaghoz illő kiegészítők, így a szegélylécek, a lépészaj-csillapítók és ápolószerek teszik teljessé.

 

 

 

 

Sokoldalú, mint maga a természet.

 

 

Vissza ...

 
 

EUROWOOD - ÉSZAKI TÖLGY

 

 
 

 

EUROWOOD - TÖLGY NATÚR RUSZTIKUS, OLAJOZOTT

 

 
-----