.. ZALUGÁTER (FA)

Aki szereti a vidéki hangulatot, az árnyékolást illetően biztosan a zsalugáter mellett dönt, ami töbféle mintázattal, fix és mozgatható levelekkel, belülről mozgatható szárnnyal egyaránt rendelhető. Időtálló felülete a külső nyílászárókéval megegyezően Milesi technológiával készül. Az ablakéval hasonló színárnyalatban rendelhető

 

 

.

 

........ ZALUGÁTER (ALU)

Amennyiben a tökéletes időtállóság híve, ajánlatunk az alu zsalugáter, mely a hosszú élettartam mellett valóban nem igényel különösebb ápolást és karbantartást. Megnyerő alap és egyedi színekben, modellekben rendelhetőek. Az alu zsalugáterek ráépíthetőek a fa és alu-fa nyílászáróinkra.

 

 

 
     
 

 

. REDŐNY, ROVARHÁLÓ

Igény szerint különböző árnyékolástechnikai eszközök rendelésére is van lehetőség. Az alu redőnyök standard és egyedi színekben, különböző tokmegoldásokkal (vakolható, szigetelt, stb.) extra tartozékokkal választhatóak.

 

 

 

......ZALUZIA

Egy kis játék a fénnyel. Hasonlóan a redőnyhöz a külső árnyékolás egyik eszköze. Előnye azonban, hogy a lamellái mozgathatóak, így kedvünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét!

 

 

 
 
 

VILÁGSZENZÁCIÓ!

 

 

 

 

 

 

 

 

..B-TRONIC!

Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont.

 


 

 

........ B-TRONIC REDŐNYMOTOROK

Mercédesz kategória a redőnymotoroknál.

Rádióintegrált csőmotorok
bidirekcionális rádióvevővel
B01 széria

 

 
 

 

 
 

 
       
 

 

 

 
-----